google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 «Μπλόκο» από το Twitter σε χιλιάδες λογαριασμούς που σχετίζονται με εξτρεμιστική δράση
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

«Μπλόκο» από το Twitter σε χιλιάδες λογαριασμούς που σχετίζονται με εξτρεμιστική δράση

1f91d0730bccb679a1d2b37ad7ce6180

Μία νέα ενότητα, ειδικά για τα μέτρα που λαμβάνει στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, συμπεριέλαβε στην ετήσια έκθεση διαφάνειας το Twitter. Με βάση τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη ενότητα, από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και τον Δεκέμβριο, το κοινωνικό δίκτυο κατάργησε 376.890 λογαριασμούς.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι λογαριασμοί αυτοί χρησιμοποιούνταν για την προώθηση της τρομοκρατίας καθώς και εξτρεμιστικών πράξεων. Το 74% των account εντοπίστηκαν αυτόματα από τους αλγόριθμους του κοινωνικού δικτύου, ενώ μόλις για το 2% υπήρξαν αιτήματα αναστολής από τις αμερικανικές αρχές.


Συμπεριλαμβάνοντας στο παραπάνω χρονικό διάστημα και την περίοδο από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2016, το Twitter έχει «μπλοκάρει» συνολικά 636.248 λογαριασμούς. Μέσα στους ίδιους μήνες, έλαβε 6.062 αιτήματα από τις αρχές για την παροχή πληροφοριών για συγκεκριμένους λογαριασμούς, στο 64% των οποίων συναίνεσε.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page