google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Νέα app της Google ελέγχει πόσα mobile δεδομένα καταναλώνουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Νέα app της Google ελέγχει πόσα mobile δεδομένα καταναλώνουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές

cf4639d38953148253b43d35e8861c32

Η ιστοσελίδα Android Police εντόπισε μία νέα app της Google με όνομα Triangle, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει πόσα MB από τα mobile δεδομένα του καταναλώνει κάθε εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή του.


Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσει κανείς την Triangle και, εκκινώντας την, να της εκχωρήσει τα δικαιώματα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της, όπως η δημιουργία ενός VPN. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, θα μπορεί να παρακολουθεί πώς καταναλώνονται τα δεδομένα, αλλά και να περιορίσει σε όποια εφαρμογή το επιθυμεί την πρόσβαση στο web μέσω mobile internet.


Η ιδέα αναμένεται να αποδειχθεί χρήσιμη στην περίπτωση που χρησιμοποιεί κανείς κάποια εφαρμογή «αχόρταγη» σε data ή για να περιορίσει από τις application να καταναλώνουν δεδομένα όταν «τρέχουν» στο παρασκήνιο.

Η Google έχει λανσάρει δοκιμαστικά την Triangle στις Φιλιππίνες, κάτι που σημαίνει πως μέσω του Play store είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στους χρήστες της συγκεκριμένης χώρας. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει επίσης στο APKMirror, ώστε όποιος την «κατεβάσει» από εκεί, να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Triangle-screens
0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page