google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Νέα κατολίσθηση “έκοψε” το δρόμο Πλωμαρίου – Μελίντας στα δυο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Νέα κατολίσθηση “έκοψε” το δρόμο Πλωμαρίου – Μελίντας στα δυο

katolisthisi-16-12-2018

Κατά τις βραδυνές ώρες του Σαββάτου 15 προς Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, λόγω της έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκε νέα μεγάλη κατολίσθηση αυτή τη φορά στο δρόμο Μελίντας – Πλωμαρίου, με αποτέλεσμα στο ύψος του Λογαρά(βραχονησίδα), ο δρόμος να “κοπεί” στα δυο με την κυκλοφορία να είναι αδύνατη. Από τις πρωινές ώρες στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα για τον καθαρισμό του δρόμου και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, παρουσία της αστυνομίας.

Μικρές πέτρες  και βράχοι έχουν πέσει σε διάφορα σημεία κατά μήκος του δρόμου, αλλά οι μεγάλοι βράχοι που έπεσαν στο συγκεκριμένο σημείο προκάλεσαν το μεγαλύτερο πρόβλημα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα και τις διακοπές ρεύματος στην περιοχή του Πλωμαρίου, ενώ λόγω κεραυνών πιθανόν προκλήθηκε πρόβλημα στους αναμεταδότες των τηλεοπτικών καναλιών στην Αγκαθερή. Λόγω των κατολισθήσεων, πρόβλημα υπάρχει και στο δρόμο Ακρασίου – Δρότας που είναι κλειστός.

Βίντεο από το σημείο


Πηγή plomarinews.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page