google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Να μην αγοράσουν οι καταναλωτές αυτό το κρασί!| Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ με ανάκληση γνωστού κρασιού
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Να μην αγοράσουν οι καταναλωτές αυτό το κρασί!| Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ με ανάκληση γνωστού κρασιού

Ενημέρωση σχετικά με προληπτική ανάκληση αφρώδους οίνου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση αφρώδους οίνου, Ιταλικής προέλευσης, η συσκευασία του οποίου μπορεί να διαρραγεί λόγω διαδικασιών ζύμωσης που μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση της πίεσης στην φιάλη.

Πρόκειται για τον προϊόν με την εμπορική ονομασία “Moscato d’ Asti”, σε συσκευασία των 750ml και με αριθμό παρτίδας L029065.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος (φωτογραφία κάτωθι), να είναι προσεκτικοί με τα μη ανοιγμένα μπουκάλια και να αποφύγουν την χρήση τους.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page