google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ντυμένο στα λευκά το λεκανοπέδιο - Επελαύνει κανονικά στην Αττική η «Ελπίς»
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ντυμένο στα λευκά το λεκανοπέδιο - Επελαύνει κανονικά στην Αττική η «Ελπίς»


Επελαύνει κανονικά από σήμερα νωρίς το πρωί η κακοκαιρία «Ελπίς», στην Αττική με σοβαρά προβλήματα να επικρατούν πλέον στους δρόμους όλου του λεκανοπεδίου καθώς το χιόνι το έχει στρώσει κανονικά με αποτέλεσμα, να έχει ήδη διακοπεί η κυκλοφορία σε αρκετά σημεία της πόλης.


Σοβαρό το πρόβλημα πλέον και στην εθνική οδό


Μόλις δύο ώρες χιονόπτωσης ήταν αρκετές για να δημιουργηθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία του ρεύματος προς Λαμία, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, όπου στην γέφυρα Καλυφτάκη από τις 09:30 το πρωί το ρεύμα της ανόδου προς την Θεσσαλονίκη, έχει γεμίσει με χιόνι με αποτέλεσμα να μην είναι ίσως δυνατή η κυκλοφορία στο σημείο αυτό ακόμα και με αντιολισθητικές αλυσίδες.


Φωτογραφία 902.gr | Το ρεύμα προς Λαμία στην γέφυρα Καλυφτάκη γεμάτο χιόνι στις 9.30 π.μ.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι που πήγαιναν στις δουλείες τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς δεν είχαν καμία ενημέρωση για την κατάσταση του δρόμου από την Νέα Οδό ΑΕ που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο. Επίσης αναφορές κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους οδηγούς στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Μαλακάσας.


Φωτογραφία από το 902.gr

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα λόγω της σφοδρής πλέον χιονόπτωσης, μεταξύ των άλλων περιοχών και στον Άγιο Στέφανο, Αττικής, όπου εκεί πέρα πλέον το έχει στρώσει για τα καλά, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στους δρόμους να είναι πλεόν σχεδόν αδύνατη!

Φωτογραφία αναγνώστη από το 902.gr απο τον Άγιο Στέφανο

Προβλήματα παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστοί είναι οι δρόμοι:

  • Οδός Αναστάσεως (Παπάγου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό.

  • Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την περιοχή της ανατολής (Ν. Μάκρη) προς Πεντέλη.

  • Στην Καισαριανή από το ύψος της Καλοπούλας προς Υμηττό.

  • Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα.

Αποκλεισμένη είναι η Άνω Πετρούπολη αυτή την ώρα με μερικούς πόντους χιόνι. Σύμφωνα με καταγγελίες ανανγωστών του, και πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει τώρα το 902.gr,μέχρι στιγμής, δεν έχουν βγει μηχανήματα για να καθαρίσουν τους δρόμους που περνούν τα λεωφορεία, τα οποία αφήνουν τους επιβάτες στην Στρογγυλή Πλατεία. Στις συνοικιακές οδούς τα αυτοκίνητα ήδη γλιστρούν.

2 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page