google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πάνω από την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα ο Αντίνοος
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πάνω από την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα ο Αντίνοος

Χτύπησε νωρίτερα το πρώτο κύμα του Αντίνοου την Πελοπόννησο, πλυμμηρίζοντας δρόμους, δημιουργώντας προβλήματα ηλεκτροδότησης, ακόμα και προβλήματα στην μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος προέκυψαν κατά την διάρκεια της καταιγίδας, η οποία τώρα έχει κοπάσει.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.com Στον Πύργο νωρίτερα πλημμύρισαν δρόμοι από την καταιγίδα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την οδό Θεμιστοκλέους στο κέντρο της πόλης του Πύργου η οποία έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε ποτάμι.

Λόγω των νέων προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, γίνονται από το πρωί συσκέψεις ανώτερων στελεχών της πυροσβεστικής με τους επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης στην Ηλεία πέραν από πλημμύρες και βροχές ο Αντίνοος άναψε και φωτιές με τους κεραυνούς του, με τους πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου και του Π.Κ. Κρεστένων να έχουν κινητοποιηθεί κυρίως για τις φωτιές που προκλήθηκαν από τους κεραυνούς αφού τα προβλήματα από των αυξημένο όγκου του νερού από την βροχή ήταν περιορισμένα.

2 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page