google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πήγαν να τα πάρουν από τους γερόντους και τους γύρισε μπούμερανγκ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πήγαν να τα πάρουν από τους γερόντους και τους γύρισε μπούμερανγκ

Τις προηγούμενες ημέρες το Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε στα μέλη του ότι η ετήσια συνδρομή εγγραφής στο Κ.Α.Π.Η. αυξάνεται στα 10€ από 5€ που ήτανε μέχρι πρότεινως, και παραμένει ακόμα στα 5€ μετά από έντονες διαμαρτυρίες των συνταξιούχων και του σωματείου τους., δηλαδή παίρνει αύξηση κατά 100%.

Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου η οποία γνωστοποιούσε την αύξηση της ετήσιας συνδρομής.

«Σας ενημερώνουμε ότι η θεώρηση της Κάρτας Μέλους για το έτος 2020 θα γίνεται από 20 Ιανουαρίου , ημέρα Δευτέρα έως 31 Μαρτίου. Για την θεώρηση της Κάρτας τα μέλη πρέπει να προσκομίζουν την παλαιά Κάρτα . 

Η θεώρηση της Κάρτας είναι απαραίτητη για την συμμετοχή των μελών στις διάφορες εκδηλώσεις του Κ.Α.Π.Η. , για την παροχή Φυσικοθεραπείας , και την συνταγογράφηση . 

Τιμή ανανέωσης Κάρτας : 10 Ευρώ κατ’ άτομο (σύμφωνα με την 66/2019 απόφ. του Δ.Σ.) 16/1/2020»

Αστραπιαία ήταν φυσικά και η αντίδραση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας το οποίος εξέδωσε αμεσότατα την παρακάτω ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας με την οποία ζητούσε την άμεση ανάκληση της απόφασης της διοίκησης του Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου αναφορικά με την αύξηση κατά 100% της ετήσιας συνδρομής για την εγγραφή των συνταξιούχων ως μέλη στο Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας διαμαρτύρεται για την απόφαση της διοίκησης του ΚΑΠΗ Ναυπλίου να διπλασιάσει (αύξηση 100%) την αξία της ετήσιας εγγραφής των μελών στο Κ.Α.Π.Η..

«Δεδομένου ότι οι συντάξεις μας συνεχίζουν, είτε άμεσα είτε έμμεσα, να μειώνονται, ζητάμε την αναθεώρηση της απόφασης»

Λόγω της δημοσιότητας και της έκτασης που πήρε το θέμα η διοίκηση του Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου αναγκάστηκε να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για την αύξηση των συνδρομών, πράγμα το οποίο βέβαια είναι απαράδεκτο να συμβαίνει στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε καθώς όταν οι συντάξεις συνεχώς είτε με άμεσους είτε με έμμεσους τρόπους μειώνονται δεν είναι δυνατόν η οποιαδήποτε διοίκηση στο οποιοδήποτε Κ.Α.Π.Η. να αποφασίζει με τέτοιον τσαμπουκαλίστικο τρόπο, και μάλιστα χωρίς να λαμβάνει υπόψην της τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που έχουν οι συνταξιούχοι σήμερα, την αύξηση των ετήσιων συνδρομών εγγραφής στο Κ.Α.Π.Η. και μάλιστα κατά 100% για να καλύψει το οποιοδήποτε έλλειμμα πιθανών να υπάρχει στο ταμείο, για αυτό και στην περίπτωση του Ναυπλίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους συνταξιούχους και τότε τα μέλη της διοίκησης του Κ.Α.Π.Η.στο Ναύπλιο κατάλαβαν αμέσως ότι αφού πήγαν να τα πάρουν από τους γερόντους με την αύξηση των συνδρομών τους γύρισε μπούμερανγκ και για αυτό αναγκάστηκαν άρον άρον να την πάρουν πίσω και να παραμείνει η συνδρομή στα 5€.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page