google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πήγε να παρκάρει αλλά τελικά όπως φάνηκε έκλεισε το στενό...
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πήγε να παρκάρει αλλά τελικά όπως φάνηκε έκλεισε το στενό...


Έναν περίεργο τρόπο βρήκε για να παρκάρει το αυτοκίνητό του προ μερικών ημερών, ένας προφανώς τελείως ασυνείδητος οδηγός, κλείνοντας κάθετο στενό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σύμφωνα με την φωτογραφία που μας απέστειλε αναγνώστης του PostersBlogNews.


Δεν γνωρίζουμε γιατί αλλά τέλος πάντων για κάποιο λόγο ήθελε να παρκάρει το αυτοκίνητό του για να πάει να κάνει πιθανώς τέτοια ώρα και βραδινή μάλιστα, κάποια δουλειά, και είπε, «τώρα δεν βαριέσαι μωρέ αδερφέ μου, άστο κι έτσι δεν πειράζει τι θα γίνει;», και έλα μου ντε τι θα γίνει αν από αυτό το σημείο χρειαστεί να περάσει κάποιο ασθενοφόρα σε επείγουσα κατάσταση για να μεταφέρει σαφέστατα κάποιον ασθενή και δεν μπορεί να περάσει εξαιτίας αυτού του εγκληματία οδηγού, τότε μου λέτε και εμένα τι θα γίνει. Θα αντέξει άραγε ο ασθενής; Ιδού η απορία!


Επιπλέον τροχαία δεν υπάρχει να του το σηκώσει με κανέναν υπέροχο γερανό και να το ψάχνει στα κατασχεμένα της τροχαίας, ή μήπως καλύτερα και η Δημοτική Αστυνομία να του πάρει τις πινακίδες για όσον χρόνο προβλέπει ο νόμος για αυτό το παρκάρισμα; Αλλά βέβαια; όσον αφορά τους δεύτερους δεν μπορούμε να τους προσάψουμε καμία ευθύνη καθότι λειτουργούνε μόνο το πρωί, και συγκεκριμένα τις ώρες λειτουργίας μιας υπηρεσίας του δημοσίου, οπότε η δημοτική αστυνομία δεν μπορεί στην προκειμένη περίπτωση να μας βοηθήσει. Αλλά η τροχαία όμως που έιναι;

3 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page