google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πανελλήνιες 2018: Παρασκευή τα αποτελέσματα πανελληνίων, χωρίς ονόματα οι βαθμολογίες
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πανελλήνιες 2018: Παρασκευή τα αποτελέσματα πανελληνίων, χωρίς ονόματα οι βαθμολογίες

61cfecc68c28ac4c3b14ee4616f63621_XL

Πανελλήνιες 2018: Με τον κωδικό τους θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία όσοι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν δουν τους βαθμούς τους στο results.it.minedu.gov.gr που θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα


 Οι διευθυντές θα αναρτήσουν τις βαθμολογίες στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων

Με τον κωδικό τους ανά χείρας πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να δουν τις βαθμολογιες τους.

Οι διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων.

Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλήνιων 2018 τονίζει στην εγκύκλιο το υπουργείο Παιδείας, θα γίνει την Παρασκευή.

«Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι Διευθυντές Λυκείων να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που του έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων» όπως αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, η οποία στάλθηκε στα Λύκεια.

Πληροφορίες από dikailogitka.gr

1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page