google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Παραδόθηκε στην Περιφέρεια το Μητρώο των γεφυρών της Πελοποννήσου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Παραδόθηκε στην Περιφέρεια το Μητρώο των γεφυρών της Πελοποννήσου


Φωτογραφία από το myphotopic.blogspot.com

Θα γίνει εκπόνηση μελετών στις γέφυρες που παρουσιάζουν έστω και την παραμικρή επικινδυνότητα, με σκοπό να γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Στις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων βρίσκεται πλέον το μητρώο γεφυρών στο σύνολο του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Πελοποννήσου , το οποίο εκπόνησε το Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ, στο πλαίσιο σχετικής προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια.


Το πόρισμα του Π.Τ. Πελοποννήσου του ΤΕΕ αναφέρεται στο σύνολο των γεφυρών με μήκος πάνω από 6 μέτρα καθώς και στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εν λόγω υποδομές.


Τα στοιχεία συνελέγησαν από κλιμάκια που κατέγραψαν, εξέτασαν μακροσκοπικά, φωτογράφησαν και σχεδίασαν συνολικά 341 γέφυρες οι οποίες ανά Π.Ε. βρίσκονται, 82 στην Αργολίδα, 59 στην Αρκαδία, 44 στην Κορινθία, 79 στη Λακωνία και 77 στη Μεσσηνία.


Στόχος του μητρώου γεφυρών είναι να εκτιμηθεί το αν, ποιές και κατα πόσον παρουσιάζουν επικινδυνότητα ώστε να ξεκινήσει η εκπόνηση μελετών για να ακολουθήσουν παρεμβάσεις.


Με πληροφορίες από το anagnostis.org


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page