google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά την χθεσινή κακοκαιρία
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά την χθεσινή κακοκαιρία

Φωτογραφία Αρχείου

Πολλά προβλήματα προκλήθηκαν από την χθεσινή επέλαση του Γηρυόνη σε όλη την χώρα. Πιο συγκεκριμένα στην Κινέτα υπήρξαν σοβαρές πλημμύρες οι οποίες έπληξαν σπίτια και καταστήματα και έκλεισαν μέχρι και την εθνική οδό.

Εικόνες Βιβλικής καταστροφής επικρατούν στην Κινέτα μετά την χθεσινή πλημμύρα από την καταιγίδα «Γηρυόνης». Ο αυτοκινητόδρομος Ε94 Αθηνών-Κορίνθου έκλεισε αφού τα ορμητικά ρέματα τον γέμισαν με φερτά υλικά με αποτέλεσμα να διακοπεί για τουλάχιστον 8 ώρες η κυκλοφορία.

Οι δρόμοι της Κινέτας γέμισαν με λάσπη ενώ οι κάτοικοι της έζησαν κυριολεκτικά μία νύχτα τρόμου. Η πυροσβεστική κλήθηκε πολλές φορές για άντληση υδάτων αλλά και για απεγκλωβισμό κατοίκων ιδίως ηλικιωμένων.



Τα ρέματα πλημμύρισαν και γέμισαν τον τόπο λάσπη καταστρέφοντας σπίτια ακόμα και καταστήματα.

Οι δρόμοι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είχαν στην κυριολεξία μετατραπεί σε ποτάμια με τα ορμητικά νερά να μπαίνουν μέσα σε αυλές σπιτιών ή ακόμα και στα ίδια τα σπίτια προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεκόπη με εντολή της Τροχαίας με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές ακόμα και μέσα στις σήραγγες στην διαδρομή Κινέτα-Κακιά Σκάλα. Η κυκλοφορία διακόπηκε στο κομμάτι της εθνικής οδού από το ύψος των Μεγάρων μέχρι το ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Ουρά σχηματίστηκε στα διόδια της Κορίνθου αφού έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος καθώς επίσης και η παλιά εθνική οδός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα διόδια της Κορίνθου εκατοντάδες οδηγοί από τις 3:30 το χάραμα μέχρι τις 11:30 το πρωί.


Πηγή φωτογραφιών: EUROKINISI, ΑΠΕ-ΜΠΕ, anagnostis.org, megaratv.gr

Πηγή βίντεο: anagnostis.org

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page