google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Προσπάθεια των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Προσπάθεια των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων

iatrodikastes

Μέχρι τώρα έχουν παραληφθεί 71 συγκριτικά βιολογικά υλικά συγγενών αγνοουμένων, 80 βιολογικά υλικά σορών και 22 δελτία δακτυλικών αποτυπωμάτων από σορούς, για την αντιπαραβολή τους.



Συνεχίζεται σε 24ωρη βάση από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Ελληνικής Αστυνομίας, η εργαστηριακή εξέταση των βιολογικών υλικών συγγενών αγνοουμένων και σορών, καθώς και η ανάλυση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

Μέχρι τώρα έχουν παραληφθεί 71 συγκριτικά βιολογικά υλικά συγγενών αγνοουμένων, 80 βιολογικά υλικά σορών και 22 δελτία δακτυλικών αποτυπωμάτων από σορούς, για την αντιπαραβολή τους.


Από χθες, Πέμπτη, έχει ξεκινήσει η σύνταξη Εκθέσεων Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης, με τη διακρίβωση ταυτότητας νεκρών μέσω της μεθόδου DNA και αποτυπωμάτων, οι οποίες αποστέλλονται διαρκώς στην αρμόδια προανακριτική Αρχή που είναι το Πυροσβεστικό Σώμα και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τα συντομότερο δυνατό.

Σημειώνεται ότι και οι ιατροδικαστές από την πλευρά τους έδωσαν τιτάνιο αγώνα σε βαθμό που δεν έχει προηγούμενο, για να ολοκληρώσουν όλες τις νεκροψίες-νεκροτομές μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 2,5 ημερών.

news247.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page