google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ρόδος: Η φοιτητική ζωή ξεκίνησε άσχημα – Το διαμέρισμα που νοίκιασαν έκρυβε μια μεγάλη απάτη!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ρόδος: Η φοιτητική ζωή ξεκίνησε άσχημα – Το διαμέρισμα που νοίκιασαν έκρυβε μια μεγάλη απάτη!

asssdfs223-768x508

Η Ρόδος συζητάει για την υπόθεση με πρωταγωνιστές δύο νεαρούς που μπήκαν στο πανεπιστήμιο. Συμφώνησαν για την ενοικίαση του διαμερίσματος, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως φαντάζονταν…



Δύο Ροδίτες, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ο ένας στο Τμήμα Διοίκησης και ο δεύτερος στο Οικονομικό, συγκαταλέγονται μεταξύ των δεκάδων θυμάτων αδίστακτου απατεώνα, με «αγγελικό πρόσωπο», ο οποίος εκμεταλλευόμενος την αγωνία τους για την εύρεση φοιτητικής στέγης, τους μίσθωσε δύο διαμερίσματα τα οποία δεν του ανήκαν. Για την απάτη ενημερώθηκαν ήδη επιτελείς της Ασφάλειας Πειραιώς, ενώπιον των οποίων οι φοιτητές παρέδωσαν τα κλειδιά των σπιτιών, που νόμιζαν ότι είχαν μισθώσει και αναγνώρισαν από φωτογραφίες τον σεσημασμένο δράστη.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 60χρονου στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δημοσιοποιηθεί από την ΕΛΑΣ για την προστασία του κοινωνικού συνόλου. Φέρεται να «ενοικίαζε» στη Θεσσαλονίκη διαμερίσματα που δεν του ανήκαν και έπαιρνε προκαταβολές ενοικίων! Η Ασφάλεια Πειραιώς αναζητά τα ίχνη του 60χρονου δράστη ο οποίος εξαπάτησε Έλληνες, με αφορμή την επιθυμία τους να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα κοντά στην οδό Τζαβέλλα.

Η δράση του «απατεώνα των ενοικίων» είναι γνωστή εδώ και καιρό αλλά οι υποψήφιοι «πελάτες» του δεν ήταν υποψιασμένοι και του έδωσαν στο χέρι 460 ευρώ τα οποία φυσικά και έγιναν καπνός!

|Η μεθοδολογία του απατεώνα

×ÁÑÔÏÍÏÌÉÓÌÁÔÁ-ÅÕÑÙ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ο 60χρονος από το Δεκέμβριο του 2013 έχει βάλει σε εφαρμογή το «πονηρό» σχέδιό του! Εντοπίζει από αγγελίες διαμερίσματα προς μίσθωση και στη συνέχεια, αφού εμφανίζεται στους εκμισθωτές ως υποψήφιος μισθωτής – επικαλούμενος πολλές φορές ότι δήθεν είναι δικαστικός λειτουργός – χωρίς να καταβάλει κάποια προκαταβολή, τους έπαιρνε τα κλειδιά! Έπειτα, εντόπιζε υποψήφιους μισθωτές, στους οποίους παρουσιάζονταν ως δήθεν ιδιοκτήτης -εκμισθωτής των διαμερισμάτων και αφού τους έπαιρνε διάφορα ποσά ως προκαταβολή μισθωμάτων, εξαφανιζόταν.

Μια 74χρονη γυναίκα από τις Σέρρες αποκαλύφθηκε ότι είχε πέσει θύμα του πανούργου απατεώνα, που την έπεισε να του παραδώσει τα κλειδιά ενός υπό ενοικίαση διαμερίσματός της στην Αθήνα. Παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη ο δράστης, εξαπάτησε έναν 64χρονο υποψήφιο ενοικιαστή και του απέσπασε 400 ευρώ!

Ο κατηγορούμενος, που έχει γεννηθεί στο Κονγκό, με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε από το Δεκέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο φέτος έξι άτομα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας από τα οποία είχε αποσπάσει 2.510 ευρώ. Απάτες, όμως, έκανε από παλιά και σε βάρος του εκκρεμεί μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών.

newsit.gr

1 Προβολή0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page