google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τον ΤΟΕΒ προχωρά η ΔΕΗ λόγω οφειλών
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τον ΤΟΕΒ προχωρά η ΔΕΗ λόγω οφειλών

toev

Σε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στους ΤΟΕΒ απειλεί να προχωρήσει η ΔΕΗ λόγω των υπάρχοντων ληξειπρόθεσμων οφειλών. Ήδη σε κάποιες περιοχές της χώρας έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία διακοπής του ρεύματος στους ΤΟΕΒ ενώ παράλληλα σε κάποιες περιπτώσεις έχει γίνει και επανασύνδεση της παροχής του ρεύματος κατόπιν πραγματοποιήσης διακονισμού από τους ΤΟΕΒ.

Ο αγροτικός κόσμος της χώρας αυτή την στιγμή αναμένει τις εξελίξεις αγωνιώντας να μάθει αν τελικά θα καταφέρει αυτή την περίοδο να προχωρήσει στην άρδευση της αργοτικής παραγωγής χωρίς να υπάρξουν προβλήματα ή ακόμα και στην περίπτωση που υπάρξουν αναμένουν να βρεθεί κάποια λύση.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page