google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σεισμός Τρόμος Χτύπησε Τη Ζάκυνθο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σεισμός Τρόμος Χτύπησε Τη Ζάκυνθο

4597672

 Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 01:54 το πρωί στην Ζάκυνθο.

Το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν στον θαλάσσιο χώρο 44 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Ζακύνθου και 280 χλμ. δυτικά-νοτιοδυτικά της Αθήνας.

Από τον σεισμό σεισμό προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων οι οποίες έσπασαν ενώ δρόμοι άνοιξαν κυριολεκτικά στα δύο.

4597686
20235873

Στο λιμάνι του νησιού υπάρχουν σοβαρές ζημιές στο οδόστρωμα του λιμανιού που έχει ανοίξει.

Σε άλλο σημείο του νησιού κατέρρευσε τμήμα πλίνθινου τοίχου πάνω στο δρόμο με αποτέλεσμα μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα να υπάρχει μικρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στον δρόμο.

4597685
4597683

Παράλληλα στο εσωτερικό ενός supermarket τα προϊόντα εγκατέλειψαν το ράφια και συγκεντρώθηκαν στο πάτωμα από την δύναμη του σεισμού.

smseismos-768x576

Παράλληλα αντίστοιχα προβλήματα με πτώσεις προϊόντων στο πάτωμα είχαμε και σε ένα χρωματοπωλείο καθώς και σε ένα βιβλιοπωλείο ενώ σε μία κάβα τα κρασιά τα δοκίμασε στην κυριολεξία το δάπεδο.

2 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page