google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 ΣΕΤΗΠ: Δελτίο Τύπου για την αυριανή Γενική Αργία
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

ΣΕΤΗΠ: Δελτίο Τύπου για την αυριανή Γενική Αργία


Δελτίο τύπου εξέδωσε με αφορμή την αυριανή Γενική Αργία στην Αττική που κηρύχθηκε με κυβερνητική απόφαση λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην Αττική, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων στις Τηλεπικοινωνίες και στην Πληροφορική νομού Αττικής, ΣΕΤΗΠ, και καλεί τους εργαζομένους του συγκεκριμένου κλάδου να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να καταγγείλουν στο συνδικάτο τους, ότι κριθεί απαραίτητο εφόσον τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των εργαζομένων.


Το Δελτίο Τύπου του ΣΕΤΗΠ


«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι


Με βάση τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, αύριο Τρίτη 25/1 δεν είναι εργάσιμη ημέρα, είναι αργία. Εκτός από τις συγκεκριμένες εξαιρέσεις που επιγράφτηκαν (πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες) όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δεν εργάζονται. Δεν επηρεάζονται από την σχέση εργασίας, σταθερή, ελαστική, με φυσική παρουσία ή τηλεργασία.


Συγκεκριμένα για τον κλάδο μας, αύριο δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο όσοι εργάζονται με κυλιόμενες βάρδιες «συνεχούς πυράς» και βρίσκονται ήδη στο αυριανό πρόγραμμα. Οι εργαζόμενοι που δεν εργάζονται σε όλες τις άλλες επίσημες αργίες, δεν θα εργαστούν ούτε αύριο.


Καλούμε τους συναδέλφους να έρθουν σε άμεση επαφή με το συνδικάτο μας σε περίπτωση που οι εργοδότες, για μία ακόμη φορά και μέσα σε αυτές τις συνθήκες, καλέσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους για δουλειά με οποιονδήποτε τρόπο.»


τηλ:2108227887

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page