google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Στάση εργασίας σήμερα σε όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Στάση εργασίας σήμερα σε όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ



Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, "για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Πρακτόρων ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ) έχει εξαγγείλει στάση εργασίας, στις 24/11/2021 (09:00-15:00).


Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο κλείσιμο ορισμένων καταστημάτων ΟΠΑΠ, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα". Η ομαλή λειτουργία του συνόλου του δικτύου των πρακτορείων μας θα αποκατασταθεί πλήρως, αμέσως μετά τη λήξη της κινητοποίησης, τονίζει η εταιρεία.


από την πλευρά μας ακολουθήσαμε πιστά, με υποδειγματική συμμόρφωση και πειθαρχία τα πλέον αυστηρά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ακόμα κι αν πιστεύαμε ότι κάποια εξ αυτών θα είχαν άμεσα αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία των καταστημάτων μας καιστα έσοδα των οικογενειών μας.


αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν ναισχύει αυτό για όλα τα εμπορικά καταστήματα, αλλά όχι για το δίκτυο τωνκαταστημάτων μας, που με μηδενική φοροδιαφυγή συνιστούμε το μεγαλύτεροκαι πλέον οργανωμένο εμπορικό δίκτυο σε όλη την ελλάδα!


μεταξύ άλλων, στις 24 νοεμβρίου, προχωράμε σε προειδοποιητική στάση εργασίας, από το πρωί έως και τις 3 μ.μ., και διοργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο οικονομικών, αλλά και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από κτίρια κυβερνητικών φορέων και αξιωματούχων σε όλη την ελλάδα.



Εδώ και δεκαετίες, ο κλάδος μας έχει δείξει ότι ξέρει να αγωνίζεται και νακάνει ό,τι χρειάζεται για ναπροστατεύσει το δίκιο του και τις χιλιάδες οικογένειες που εκπροσωπεί. Ως ΠΟΕΠΠ, δηλώνουμε ότι ο καιρός που"μια καλή κουβέντα" ή ένα "φιλικό χτύπημα στην πλάτη" αρκούσε, έχει περάσει. Δεν θα καταστήσουμε εφικτό καιαποδεκτό να λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς, τα καταστήματα μας και τις ζωές μας, χωρίς καν να λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις και οι προτάσεις μας. Στο πλαίσιο αυτό και ως ελάχιστο μέτρογια την αποφυγή της οικονομικής καταστροφής μας, αιτούμαστε άμεσα απότην Ελληνική Πολιτεία: Πρόβλεψη εναλλακτικών τρόπωνλειτουργίας για τα καταστήματα μας που θα επιτρέπουν την είσοδο και εξυπηρέτηση γρήγορων συναλλαγών με όλους τους πολίτες.

Να επιτραπεί στα καταστήματα του δικτύου του ΟΠΑΠ η παραμονή όσωνδιαθέτουν βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου, όπως συμβαίνει και σε άλλους κλάδους. Να μετακυλιστεί το βάρος της ευθύνης τήρησης των μέτρων (π.χ. κατοχή καιεπίδειξη πιστοποιητικών εμβολιασμού) στους πελάτες-καταναλωτές. Να υιοθετηθούν επίσης μέτρα στήριξηςπου μπορούν να δώσουν άμεσα μια "ανάσα" στα καταστήματα μας και να προλάβουντην οικονομική καταστροφή του κλάδου μας, όπως συγκεκριμένα: Άρση της υποχρέωσης περί επιστροφής οποιοδήποτε ποσού από τις ενισχύσεις που έχουμε εισπράξει με τη μορφή των προκαταβολών. Επιδότηση ενοικίου. Αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων (εισόδημα και ρυθμίσεις). Ένταξη του κλάδου μας σε πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ. Κάλυψη του δώρου Χριστουγέννων, λαμβανομένων υπόψη των επιπρόσθετων μισθολογικών αναγκών πουδημιουργούνται λόγω των επιβληθέντων μέτρων. Την Τετάρτη το πρωί κλείνουμε όλοι τα καταστήματα μας και μπαίνουμε δυναμικά στον αγώνα! Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ Ο Πρόεδρος Γεώργιος Πουλημάς Ο Γενικός Γραμματέας Κων/νος Μπουλογεώργος



Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page