google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Στα 70 λεπτά για τον παραγωγό οι υπαίθριες ντομάτες
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Στα 70 λεπτά για τον παραγωγό οι υπαίθριες ντομάτες

τοματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το τελευταίο δεκαήµερο η συγκοµιδή της υπαίθριας ντοµάτας σε όλη τη χώρα (Πρέβεζα, Εύβοια, ορεινή Κορινθία και Αργολίδα) που έπεται της θερµοκηπιακής. Πρόκειται κατά βάση για τις ποικιλίες Troy (µεγαλόκαρπη) και Nissos (µεσόκαρπη) µε τιµή παραγωγού στα 60-70 λεπτά το κιλό ανάλογα µε την ποιότητα.

F452CCAB49471561E933848C2025FB75

Σύµφωνα µε τους παραγωγούς η καλή αυτή έναρξη των υπαίθριων ποικιλιών αποτελεί συνέχεια της θετικής πορείας που είχαν το τελευταίο µήνα και οι θερµοκηπιακές ντοµάτες που έπιαναν σταθερά τα 40 λεπτά το κιλό.

Το γεγονός αυτό αποδίδεται κατά µεγάλο µέρος στην κατανάλωση του προϊόντος από τους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα µας και ειδικά από τον Ιούνιο και µετά.

Να σηµειωθεί, ότι από στοιχεία που διατηρούν οι συνεταιρισµοί ανά περιοχή, πέρυσι οι ποικιλίες Nissos και Troy ξεκίνησαν στα 40 λεπτά το κιλό.

Πηγή: agronews.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page