google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Συνεχίζεται το αφιέρωμα στο «Τρίτο Σινεμά»
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Συνεχίζεται το αφιέρωμα στο «Τρίτο Σινεμά»


Η δεύτερη ταινία του αφιερώματος στο λεγόμενο «Τρίτο Σινεμά» από την ενότητα της Λατινικής Αμερικής προβάλλεται σήμερα Κυριακή στις 19.30 το απόγευμα στο Στέκι Πολιτισμού και Nεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ .


Πρόκειται για βραζιλιάνικη ταινία, η οποία μας μεταφέρει σε ένα φανταστικό τόπο, μέσα από τον οποίο περιγράφεται συμβολικά η πολιτική κατάσταση της Βραζιλίας τη δεκαετία του '60. Η ταινία αποτελεί την αναδρομή της ζωής ενός ακτιβιστή ποιητή και δημοσιογράφου. Παρακολουθεί την εξέλιξη της συνείδησής του μέσα από «προδοσίες» και αλλεπάλληλες παλινδρομήσεις, ώσπου καταλήγει να στηρίζει την ένοπλη πάλη. Θα ακολουθήσει συζήτηση.


Πηγή 902.gr

22 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page