google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Στον εισαγγελέα ο φάκελος για την ομάδα στο Facebook: «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Στον εισαγγελέα ο φάκελος για την ομάδα στο Facebook: «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

Στον εισαγγελέα o φάκελος για σελίδα «γονέων» στο Facebook κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία

Στον εισαγγελέα διαβιβάζεται σήμερα ο φάκελος για ομάδα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» που δημιουργήθηκε στο Facebook από γονείς που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο με μάσκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ξεκίνησε την έρευνα, εδώ και τρεις ημέρες είχε καταγραφεί η δημιουργία τριών τέτοιων ομάδων. Η μια απενεργοποιήθηκε την Τετάρτη ενώ οι άλλες δύο παραμένουν. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το επόμενο βήμα αναμένεται να είναι η εντολή από τον εισαγγελέα για προκαταρκτική έρευνα βάσει της οποίας θα σχηματιστεί δικογραφία με τους αστυνομικούς της Δίωξης να αναζητούν πλέον τους διαχειριστές των ομάδων. 

Η ομάδα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο», που δεν είναι πλέον ενεργή, αριθμούσε έως χθες περίπου 20.000 μέλη. Η έρευνα ξεκίνησε σε συνέχεια των εντολών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για παραπομπή στη Δικαιοσύνη αναφορών στο διαδίκτυο για «θεωρίες συνωμοσίας». 

Κεραμέως: Μάσκα από το νηπιαγωγείο

Εν τω μεταξύ, η Νίκη Κεραμέως προανήγγειλε χθες ότι από τη νέα σχολική χρονιά, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική από τους μαθητές όλων των βαθμίδων. Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας αυτή ήταν η εισήγηση της επιτροπής των ειδικών για τα σχολεία, η οποία έγινε δεκτή. Τα μέτρα θα ανακοινωθούν επισήμως την Δευτέρα.

Με πληροφορίες από το lifo.gr

2 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page