google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Συμμαχία Facebook, Microsoft, Twitter και YouTube κατά του τρομοκρατικού περιεχομένου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Συμμαχία Facebook, Microsoft, Twitter και YouTube κατά του τρομοκρατικού περιεχομένου

e36f5f1748586b34747c17f4ba04b3cb


Το Facebook ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία του με τη Microsoft, το Twitter και το YouTube, για την ίδρυση του Παγκόσμιου Ιντερνετικού Φόρουμ για την αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας (Global Internet Forum to Counter Terrorism).


Στο πλαίσιο της συμμαχίας, οι εταιρείες στοχεύουν να κάνουν τις καταναλωτικές τους υπηρεσίες “εχθρικές στους τρομοκράτες και τους βίαιους εξτρεμιστές”, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.


Η συμμαχία θα συνεργασθεί με άλλες πρωτοβουλίες που έχουν συσταθεί για τον ίδιο σκοπό, όπως το EU Internet Forum, ώστε να περιορίσουν την online διάδοση εξτρεμιστικού περιεχομένου. Επίσης, η δράση της θα περιστραφεί γύρω από τρεις κεντρικές ιδέες, ξεκινώντας από τις τεχνολογικές λύσεις με τη χρήση προηγμένων τεχνικών βαθιάς μάθησης, ώστε να εντοπίζεται άμεσα τι είδους υλικό θα πρέπει να αφαιρείται.

Παράλληλα, το φόρουμ στοχεύει να διεξάγει έρευνες για μελλοντικές τεχνολογίες και νέους κανόνες δεοντολογίας, ενώ στα πλάνα του είναι να συνεργασθεί με κυβερνήσεις, ομάδες πολιτών, ακαδημαϊκούς και άλλες εταιρείες ώστε να αναπτύξει τις καλύτερες δυνατές πρακτικές διαχείρισης του εξτρεμιστικού υλικού.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page