google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σύλληψη 43χρονου στο Αγρίνιο για εξύβριση και απειλή αστυνομικού
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σύλληψη 43χρονου στο Αγρίνιο για εξύβριση και απειλή αστυνομικού

omada-dias-870x430

Στην σύλληψη ενός 43χρονου στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου αναγκάστηκαν  να προχωρήσουν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ προχθές το απόγευμα, λόγο σοβαρού επεισοδίου.

Πριν από την σύλληψη είχαν γίνει συστάσεις στον 43χρονο από την αστυνομία μετά από παράπονα ιδιοκτήτη καταστήματος διότι ενοχλούσε τους υπόλοιπους πελάτες.

Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι  ο 43χρονος ενοχλούσε κάποιους από τους πελάτες του καταστήματός του με αποτέλεσμα να χρειαστεί μεταβούν στο κατάστημα  οι αστυνομικοί για να του κάνουν συστάσεις  οπότε και έλαβε χώρα  το φραστικό επεισόδιο που «πέρασε» τελικά τις χειροπέδες στον 43χρονο.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 13/3 στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου όπου και συνελήφθη ο 43χρονος ενώ χθες Πέμπτη 14/3 μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page