google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τηλεφωνικός αριθμός για συνομιλία με τα κεντρικά του ΟΑΕΔ χωρίς χρέωση
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τηλεφωνικός αριθμός για συνομιλία με τα κεντρικά του ΟΑΕΔ χωρίς χρέωση

Έγινε ενημέρωση: 8 Νοε 2020

oaed2-1

Όλοι μας έχει χρειαστεί να τηλεφωνήσουμε στα κεντρικά του ΟΑΕΔ καλώντας το γνωστό πενταψήφιο νούμερο 11320 και μάλιστα με αστική χρονοχρέωση.

Είναι όμως απορίας άξιο ο οργανισμός αυτός που έχει άμεση σχέση με την ανεργία και ακόμα πιο άμεση επαφή με τους ανέργους που λόγο ανεργίας μπορεί ούτε κάρτα στο κινητό τους να μην μπορούν να βάλουν, αλλά μπορεί ακόμα λόγω οφειλών να έχουν και το τηλέφωνο στα σπίτι τους κομμένο, ο ΟΑΕΔ να δίνει δημόσια την δυνατότητα επικοινωνίας με τα κεντρικά του μόνο μέσω πενταψήφιου τηλεφωνικού αριθμού και φυσικά με χρέωση.

Εμείς λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε την λύση για εσάς. Υπάρχει τελικά κανονικός δεκαψήφιος τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο μπορείς να καλέσεις τα κεντρικά του ΟΑΕΔ κα να μιλήσεις φτηνά και με έως και καθόλου χρέωση δηλαδή εντελώς δωρεάν ανάλογα με το πακέτο που έχεις στο σταθερό και στο κινητό σου.

Ο τηλεφωνικός αριθμός αυτός λοιπόν είναι ο 2109989000 και καλείτε από το κινητό και το σταθερό σας χωρίς την υπέρογκη χρέωση του πενταψήφιου 11320 στα κεντρικά του ΟΑΕΔ για το οποιοδήποτε πρόβλημά σας.

219 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page