google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Το Xbox One X θα “κατεβάζει” δεδομένα 4K αυτόματα, ακόμα και όταν δεν είναι απαραίτητα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Το Xbox One X θα “κατεβάζει” δεδομένα 4K αυτόματα, ακόμα και όταν δεν είναι απαραίτητα

8fde3e8625273444a9bacdcd753ff2ea

Το Xbox One X πρόκειται να προσφέρει ανάλυση 4K στα παιχνίδια σας όταν θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου, εφόσον βεβαίως υποστηρίζει τέτοια ανάλυση η τηλεόραση σας.


Αλλά ακόμα και αν δεν υποστηρίζει, ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα περισσότερη χωρητικότητα από τον σκληρό δίσκο του 1TB, αφού το Xbox One X θα κατεβάζει δεδομένα 4K εφόσον είναι διαθέσιμα, ακόμα και όταν δεν είναι απαραίτητα (π.χ ακόμα και όταν δεν διαθέτετε τηλεόραση που να υποστηρίζει ανάλυση 4Κ).


“Με το λανσάρισμα του Xbox One X, όταν πρόκειται για το περιεχόμενο παιχνιδιών, η πρόθεση μας είναι το κατέβασμα των σωστών δεδομένων, στη σωστή κονσόλα” είπε ένας εκπρόσωπος της Microsoft στο Stevivor. “Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την τηλεόραση που χρησιμοποιείς για να παίζεις, δεδομένα 4K θα κατεβαίνουν στο Xbox One X (αν είναι διαθέσιμα) ενώ τα στάνταρντ δεδομένα 1080p θα κατεβαίνουν στο Xbox One S”.

Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται 100GB δεδομένων για το Forza Motorsport 7 για το Xbox One X, με τα downloads για τα Xbox One και Xbox One S να είναι πολύ μικρότερα αφού χρησιμοποιούνται στοιχεία 1080p.

Σύμφωνα με την Microsoft, το μέγεθος των downloads καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τους developers, αφού πρόσφατα διέθεσε “ένα εργαλείο που τους προσφέρει σημαντική ευελιξία στο τι θα επιλέξουν να εγκατασταθεί στην κονσόλα του χρήστη”. Με τα συγκεκριμένα εργαλεία, υποστηρίζει η Microsoft, οι developers έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα downloads περισσότερο “efficient” μεταξύ των παιχνιδοκονσολών Xbox One.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page