google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Το Xiaomi Mi Mix με την εντυπωσιακή οθόνη, από κοντά [Video]
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Το Xiaomi Mi Mix με την εντυπωσιακή οθόνη, από κοντά [Video]

09e73410

Στα πλαίσια της παρουσίασης των πρώτων συσκευών της Xiaomi στην ελληνική αγορά μέσω της Info Quest, μπορέσαμε να έχουμε και μια πρώτη γρήγορη επαφή με το Mi Mix, ίσως το πιο ενδιαφέρον smartphone του 2016.


Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να προσέξει κάποιος υποψήφιος αγοραστής, είναι το κράτημα της συσκευής αφού όπως διαπιστώσαμε, είναι πολύ εύκολα να γλιστρήσει από τα χέρια σας, κάτι που κάνει επιτακτική την τοποθέτηση της θήκης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Η κατασκευή της οθόνης, οδήγησε αναγκαστικά τη Xiaomi σε διάφορες καινοτομίες προκειμένου να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο μέρος της εμπρόσθιας όψης. Όπως μπορείτε να δείτε, η συσκευήσ το πάνω μέρος δε διαθέτει ούτε ακουστικό, ούτε αισθητήρα εγγύτητας αλλά ούτε εμπρόσθια κάμερα η οποία έχει μετακινηθεί στο κάτω μέρος.

mimix10
mimixb10

Για τον αισθητήρα εγγύτητας, η Xiaomi χρησιμοποιεί μια τεχνολογία υπερήχων που φαίνεται να λειτουργεί σωστά, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει η έλλειψη ακουστικού, όπου σ’ αυτή την περίπτωση η μετάδοση του ήχου γίνεται μέσω δονήσεων, με όλη την επιφάνεια να είναι στην ουσία ένα ακουστικό. Σε μια δοκιμή τηλεφωνικής κλήσης, η ποιότητα του ήχου ήταν διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει από τα περισσότερα smartphones, δίνοντας μας την εντύπωση ποιότητας ήχου που ακούμε όταν χρησιμοποιούμε την ανοιχτή ακρόαση.

Όπως ενημερωθήκαμε, το Mi Mix πολύ δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας, αφού για την ώρα η Xiaomi το διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, με περιορισμένη διαθεσιμότητα από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Η κατασκευή της οθόνης, οδήγησε αναγκαστικά τη Xiaomi σε διάφορες καινοτομίες προκειμένου να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο μέρος της εμπρόσθιας όψης. Όπως μπορείτε να δείτε, η συσκευήσ το πάνω μέρος δε διαθέτει ούτε ακουστικό, ούτε αισθητήρα εγγύτητας αλλά ούτε εμπρόσθια κάμερα η οποία έχει μετακινηθεί στο κάτω μέρος.

Πηγή: insomnia.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page