google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Το νέο firmware 4.50 φέρνει υποστήριξη εξωτερικών σκληρών δίσκων στο PS4 και boost mode στο PS4 Pro
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Το νέο firmware 4.50 φέρνει υποστήριξη εξωτερικών σκληρών δίσκων στο PS4 και boost mode στο PS4 Pro

127e4987567fc93965cd3800a4657d51

Μία μεγάλη αναβάθμιση συστήματος θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ώρες για το PlayStation 4, η οποία προσθέτει ορισμένα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά στην κονσόλα της Sony.


Ανάμεσα στις αλλαγές που έρχονται με την έκδοση 4.50 του firmware, είναι το “boost mode” για όσους διαθέτουν την έκδοση Pro του PlayStation 4. Σύμφωνα με την Sony, το νέο αυτό χαρακτηριστικό σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλότερη απόδοση σε συγκεκριμένους τίτλους που δεν έχουν βελτιστοποιηθεί (δεν έχουν δεχτεί patch) για να εκμεταλλεύονται τον ταχύτερο επεξεργαστή και GPU του νέου PS4 Pro.

Οι κάτοχοι επίσης του PS4 θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνδέσουν ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο στην κονσόλα για πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο (τώρα μπορείτε να κατεβάζετε και να αποθηκεύετε παιχνίδια σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB 3.0 χωρητικότητας έως και 8TB).

Το update φέρνει επίσης αρκετές ακόμα μικρότερες αλλά χρήσιμες προσθήκες και βελτιώσεις, όπως στην ανάλυση του Social Screen του PlayStation VR καθώς και σε Cinematic Mode. Επίσης θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε voice chat όταν χρησιμοποιείτε το Remote Play και παίζετε κάποιο παιχνίδι στο PC σας ή σε κάποιο κινητό Xperia (το PS Vita δεν φαίνεται να υποστηρίζει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό).

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υποστήριξη για custom wallpapers, ορισμένες βελτιώσεις στα mobile apps Messages και Communities καθώς και ένα νέο status update που σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε κάποιος φίλος σας έκανε log in μέσω κάποιας φορητής συσκευής και όχι μέσω της κονσόλας του.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page