google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τον δολοφόνησε γιατί διαφωνούσε με τον λογαριασμό
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τον δολοφόνησε γιατί διαφωνούσε με τον λογαριασμό

Έγινε ενημέρωση: 29 Αυγ 2021


Ηλικιωμένος άνδρας στην Κυπαρισσία σήμερα το πρωί αφού κατά την επίσκεψη του σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, διαπληκτίστηκε με τον υπάλληλο για μία διαφωνία στον λογαριασμό του 72χρονου άντρα, ο οποίος αφού αποχώρησε από το κατάστημα.


Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες επέστρεψε στο σπίτι του με ένα ταξί, πήρε το όπλο του το οποίο πρόκειται για ένα περίστροφο μάλλον πιθανότατα πρόκειται για κειμήλιο , γύρισε στο κατάστημα πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 39χρονο υπάλληλο και τον σκότωσε!


Ο άτυχος υπάλληλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας ενώ ο 72χρονος δράστης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος είναι γνωστός για την οξυθυμία του και την αντικοινωνική του συμπεριφορά, ενώ παλαιότερα εργαζόταν ως λαχειοπώλης.


Ο άτυχος 39χρονος υπάλληλος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας ενός βρέφους.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page