google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τραγωδία στη Μεσσηνία: Αμάξι παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Αμάξι παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο

Πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή στη Μεσσηνία στην παλιά Εθνική Οδό, στο ύψος της Αθαίας.

trohaio-messinia-1_iefimerida-600x450

Πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή στη Μεσσηνία στην παλιά Εθνική Οδό, στο ύψος της Αθαίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Θάρρος», οδηγός οχήματος που είχε κατεύθυνση προς την Καλαμάτα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με συνέπεια να «ντελαπάρει», να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να χτυπήσει σοβαρά έναν 15χρονο μαθητή.

Ο άτυχος μαθητής την ώρα εκείνη γυρνούσε στο σπίτι του από το σχολείο όταν το αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ντεραπάρισε και σκότωσε τον άτυχο μαθητή ο οποίος περπατούσε στο πεζοδρόμιο ενώ γυρνούσε σπίτι του!

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο, ενώ ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο, προσπαθώντας να διαφύγει.

Ο νεαρός μαθητής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Τελικά, περίπου μία ώρα αργότερα ο οδηγός μετέβη μόνος του στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.


0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page