google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τραυματίστηκε πυροσβέστης από ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος στην Κεφαλλονιά (βίντεο)
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τραυματίστηκε πυροσβέστης από ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος στην Κεφαλλονιά (βίντεο)

foto-oxima-pyr

Λίγο μετά τις 8 το πρωί πυροσβεστικό όχημα ανετράπη κοντά στον κόμβο του Αργοστολίου.

Το όχημα που είχε ξεκινήσει από το Αργοστόλι με προορισμό τη Ζόλα ανατράπηκε σύμφωνα με πληροφορίες για άγνωστο προς το παρόν λόγο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός εκ των δύο πυροσβεστών που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πρόκειται για τον οδηγό του πυροσβεστικού οχήματος, ο οποίο μεταφέρθηκε στην συνέχεια με ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για ένα σκύλο που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά στο όχημα και λόγο πιθανού ελιγμού το πυροσβεστικό ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Όσον αφορά τον οδηγό του πυροσβεστικού που μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται ευτυχώς με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο:


DSC_0333
DSC_0331
IMG_20180927_090320
DSC_0337
IMG_20180927_090259
DSC_0335

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page