google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τρελή κούρσα οδήγησε σε παρολίγον εκτροχιασμό συρμού του προαστιακού
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τρελή κούρσα οδήγησε σε παρολίγον εκτροχιασμό συρμού του προαστιακού

Still0401_00024

Η υπερβολική ταχύτητα  που είχε αναπτύξει ο οδηγός του προαστιακού εκτελώντας το δρομολόγιο Κιάτο – Αθήνα ήταν αρκετή για να προξενήσει στους επιβάτες τραυματισμούς αλλά και ταραχή.

Πιο συγκεκριμένα ο συρμός του προαστιακού παρολίγον να εκτροχιαστεί όταν ο οδηγός του λόγο της υψηλής ταχύτητας που είχε ανακτήσει ο συρμός δεν σταμάτησε στον σταθμό των Αγίων Θεοδώρων αλλά σταμάτησε περίπου 150 μέτρα μετά.

Από το απότομο φρενάρισμα του συρμού υπήρξε ως αποτέλεσμα ο τραυματισμός 4 επιβατών που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών τις οποίες κατέγραψε η κάμερα του korinthostv.gr είναι το δεύτερο ατύχημα λόγο υψηλής ταχύτητας που συμβαίνει μέσα σε μία εβδομάδα!


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ωστόσο σπεύδει με ανακοίνωσή της να διαψεύσει τα λεγόμενα περί εκτροχιασμού του συρμού και τραυματισμού επιβατών.

Πιο συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει ότι:

«λόγω ανεπτυγμένης ταχύτητας διερχόμενο τρένο χρειάστηκε να εφαρμόσει ακαριαία πέδη στο συγκεκριμένο σημείο».

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ δεν υπήρξαν τραυματισμοί επιβατών, ενώ τρεις επιβάτες έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους.

«Πέρα από το αναπόφευκτο τράνταγμα που αισθάνθηκαν οι επιβάτες του συρμού, δεν υπήρξε εκτροχιασμός. Τρείς επιβάτες έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους» αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Φωτογραφίες, βίντεο από το

korinthostvgrlogo
0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page