google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Φαρ ουέστ στον Άλιμο: Απειλούσε οδηγούς με πιστόλι, έβγαλε έναν και του πήρε το αμάξι
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Φαρ ουέστ στον Άλιμο: Απειλούσε οδηγούς με πιστόλι, έβγαλε έναν και του πήρε το αμάξι

astynomia

Ακινητοποίησε με απειλή όπλου υπαλλήλους χρηματαποστολής την ώρα που τροφοδοτούσαν ΑΤΜ-Στη συνέχεια διέφυγε αποσπώντας με απειλή όπλου το αυτοκίνητο διερχόμενου οδηγού.




Στον Άγιο Δημήτριο εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το οποίο κατάφερε να διαφύγει με περιπετειώδη τρόπο ο επίδοξος ληστής χρηματαποστολής στον Άλιμο.

Όλα ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Ομήρου και Ιωνίας, στον Άλιμο, την στιγμή που υπάλληλοι χρηματαποστολής τροφοδοτούσαν ΑΤΜ που βρίσκεται δίπλα από κατάστημα οπτικών.

Ο άγνωστος δράστης πετάχτηκε μπροστά τους, τους απείλησε με ένα πιστόλι και άρπαξε την κασετίνα με τα μετρητά, όμως ενεργοποιήθηκε η χρωμοπαγίδα, τα χρήματα καταστράφηκαν και εγκατέλειψε την προσπάθειά του.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα και διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μάρτυρας ανέφερε πως ακούστηκε πυροβολισμός κατά την διαφυγή του δράστη, ενώ άλλοι μάρτυρες είπαν πως δεν πυροβόλησε. Αυτό το σημείο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα από την Αστυνομία και ενδεχομένως ο μάρτυρας που άκουσε «πυροβολισμό», να άκουσε τον κρότο της χρωμοπαγίδας που ενεργοποιήθηκε αφού προκαλεί παρόμοιο ήχο, αλλά αυτό είναι ακόμα υπό έρευνα.

Λίγο πιο κάτω όμως έμεινε από μηχανική βλάβη η μηχανή του και τότε βγήκε στον δρόμο και απειλούσε με το πιστόλι τους διερχόμενους οδηγούς για να τους πάρει το αυτοκίνητο. Μετά από αρκετές προσπάθειες, τελικά κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν οδηγό, να τον βγάλει έξω και να του πάρει το αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγε.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από την Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή δεν εντοπίστηκε, ούτε στη συνέχεια στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

News247.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page