google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Φιλοζωία Πράξη αγάπης και δημιουργίας
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Φιλοζωία Πράξη αγάπης και δημιουργίας


Φιλοζωία Πράξη αγάπης και δημιουργίας, ο τίτλος του νέου ανανεωμένου φυλλαδίου της Ομάδας Των Φιλόζωων Εθελοντών ΑδέσποταGreece, με στόχο την προώθηση της καμπάνιας της συγκεκριμένης πανελλαδικής φιλοζωικής ομάδας, που στόχο έχει να αναδείξει επιγραμματικά τον τρόπο της διαχείρισης αλλά και της επίλυσης του μείζονος και πολύ σοβαρού αυτού θέματος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.


Φιλοζωία Πράξη αγάπης και δημιουργίας


«Φιλοζωία σημαίνει να αγαπάς τα ζώα, να παλεύεις για αυτά και να τους δίνεις την δική σου φωνή για να μπορούν να μιλήσουν όταν εγκαταλείπονται, όταν κακοποιούνται, όταν πεινούν, όταν διψούν και όταν υποφέρουν.


Φιλοζωία σημαίνει να ξέρεις να αγωνίζεσαι για να μην κινδυνεύουν τα αδέσποτα ζώα στους δρόμους από φόλες και διερχόμενα οχήματα. Φιλοζωία σημαίνει να παλεύεις να φιλοξενούνται τα αδεσποτάκια σε πρότυπα καταφύγια με πλήρεις και υποδειγματικές εγκαταστάσεις μέχρι να υιοθετηθούν από την μία και μοναδική τους οικογένεια. Διαβάστε περισσότερα στο ανανεωμένο φυλλάδιό μας!»








6 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page