google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας: Νεκρά από φόλα δύο γατάκια!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας: Νεκρά από φόλα δύο γατάκια!


Το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας "Οι Αδέσποτοι Ήρωες" ενημερώνει τον κόσμο για την αποτρόπαιη δολοφονία δύο γατών με φόλα στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας!


ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΚΛΗΡΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ

Ενημερώθηκε το σωματείο μας για 2 νεκρά γατάκια από φόλα σύμφωνα με το άτομο που μας ενημέρωσε έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία και έχει ενημερωθεί ο δήμος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δυστυχώς έχουμε τέτοια άτομα που σκορπάνε τον θάνατο σε ανυπεράσπιστα πλάσματα και το ένα από αυτά το άφησε μέσα σε σακούλα μετά από την καταγγελία που έγινε. Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας "Οι Αδέσποτοι Ήρωες"





Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page