google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Φόλες στην Πετρούπολη!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Φόλες στην Πετρούπολη!

47126700_2883102861715707_1664708300064686080_n

Για φόλες κάνει λόγο η Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – Save the Tails  μέσω της σελίδας της στο Facebook. Το σημείο που βρέθηκε η φόλα το βλέπετε και στο κυκλωμένο σημείο στον χάρτη που δημοσίευσε η εθελοντική ένωση φιλόζωων της Πετρούπολης.

Πιο αναλυτικά οι φόλες βρέθηκαν στο τέρμα της οδού Ηφαίστου μέσα σε κάτι θάμνους κοντά σε ξύλινα μονόζυγα στην περιοχή του βουνού βόρεια της Πετρούπολης. Υπήρξε θύμα ένα σκυλάκι από τις φόλες που όμως ευτυχώς την γλύτωσε.

Επίσης η Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – Save the Tails ενημερώνει ότι πρόσφατα υπήρξε άλλο ένα περιστατικό με φόλες στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας με θύμα μια γάτα που δεν γνωρίζουμε αν τελικά την γλύτωσε ή όχι.

Πολλά τα σχόλια για το θέμα αυτό στο facebook καθώς και πολλές οι εκκλήσεις σε όσους έχουν σκυλί να μην το βγάζουν βόλτα για ένα διάστημα στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς μπορεί αν υπάρχουν φόλες που ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί. Το συγκεκριμένο μέρος στο βουνό εκεί πέρα είναι μία μεγάλη έκταση και χρειάζεται χρόνος για να ερευνηθεί και να καθαριστεί από τις φόλες.

Έκκληση από την Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – Save the Tails αν βρείτε φόλα οπουδήποτε μην την πετάξετε χύμα στα σκουπίδια χωρίς κάποια προστασία γιατί αλλιώς κινδυνεύουν και οι γάτες που βουτάνε μέσα στα σκουπίδια για να βρούνε λίγο φαγητό.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page