google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Χάθηκαν τα αδέσποτα σκυλιά μέσα από τα χέρια του συνεργείου περισυλλογής στο Ναύπλιο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Χάθηκαν τα αδέσποτα σκυλιά μέσα από τα χέρια του συνεργείου περισυλλογής στο Ναύπλιο

Φωτογραφία Αρχείου

Το συνεργείο περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ναυπλιέων έχασε την Παρασκευή 24/11/2019 δύο θηλυκά αδέσποτα σκυλιά τα οποία είχε μόλις περισυλλέξει και τα πήγαινε στον υπεύθυνο κτηνίατρο για στείρωση έχοντας κλεισμένο ραντεβού το οποία όπως μεταδίδει τοπικό site στην Αργολίδα δεν υπήρξε ποτέ ως προγραμματισμένο ραντεβού.

Το χρονικό της όλης υπόθεσης έχει ως εξής: Πρώτον την Παρασκευή 24/11/2019 το συνεργείο περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ναυπλιέων μετέβη στο χωριό Ανυφί, το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από το Ναύπλιο, περισυνέλλεξε τα δύο θηλυκά αδέσποτα σκυλιά με σκοπό να τα μεταφέρει στον κτηνίατρο με ραντεβού το οποίο όμως δεν υπήρχε και κάπου στον δρόμο χάθηκαν. Τα δύο σκυλιά εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς χωρίς κανείς να γνωρίζει μέχρι τώρα το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ως γνωστόν στο Ναύπλιο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά και είναι γνωστό όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ δεν υπάρχει στον Δήμο Ναυπλίου καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ως εκ τούτου λοιπόν αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το φλέγον θέμα που έχει προκύψει με τα δύο εξαφανισμένα σκυλιά και θα σας κρατάμε ενήμερους για την όποια εξέλιξη υπάρχει στο θέμα αυτό.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page