google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8
top of page
Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έκτακτο: Ο ΕΟΦ ανακαλεί σύριγγες ινσουλίνης!

eofinsoulini

Την ανάκληση της ινσουλίνης με αριθμό παρτίδας 2018 08 του ιατροτεχνολογικού προϊόντος NIPRO SYRINGE LUER SLIP 1ml WITH NEEDLE (σύριγγες ινσουλίνης) με επίσημη απόφασή του ανακοίνωση ο ΕΟΦ.

Ο λόγος της ανάκλησης είναι ότι η συγκεκριμένη ινσουλίνη δεν είναι σύμφωνη με τις επίσημες προδιαγραφές, με βάση και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων του ΕΟΦ καθώς δεν εμφανίζεται σε κάποιο σημείο της σύριγγας το αντίστοιχο χρώμα που υποδεικνύει την συγκέντρωση της ινσουλίνης.

Η απόφαση αυτή του ΕΟΦ εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η εταιρεία ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL A.E. ως ο επίσημος διανομέας του συγκεκριμένου φαρμάκου στην Ελλάδα  οφείλει να ενημερώσει  άμεσα τους χρήστες του φαρμάκου και να το αποσύρει άμεσα από την αγορά.

Τα σχετικά παραστατικά  τηρούνται υποχρεωτικά για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και μπορούν να τεθούν υπόψη του ΕΟΦ εάν και εφόσον ζητηθούν.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ εδώ.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχόλια


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page