google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Όταν στα λεωφορεία εισέρχονται και επιβαίνουνε κάτι γαϊδούρια...
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Όταν στα λεωφορεία εισέρχονται και επιβαίνουνε κάτι γαϊδούρια...


Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια που όλο και πιο πολύς κόσμος παίρνει τα αστικά λεωφορεία(μιας που η τιμή της βενζίνης έχει φτάσει πια στον θεό, και το πάρκινγκ ειδικά μέσα στις μεγάλες πόλεις έχει γίνει ένα πολύ ακριβοπληρωμένο προνόμιο, πλέον για λίγους και εκλεκτούς προφανώς), μαζί με όλον τον κόσμο λοιπόν εισέρχονται και επιβαίνουν στα αστικά λεωφορεία και κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι τα πούμε έτσι λαϊκά και εμείς λίγο θρασείς.


Και λέμε ότι είναι λίγο θρασείς γιατί πάνε και πιάνουν βρε παιδί μου στασίδι ακριβώς επάνω στην πόρτα για να κατέβουν από το λεωφορείο μετά από δέκα στάσεις εμποδίζοντας και τους υπόλοιπους παράλληλα που θέλουν να αποβιβαστούν από το λεωφορείο είναι επιβιβαστούν σε αυτό να το κάνουν με ασφάλεια με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχει και ορατός ο κίνδυνος κάποιου πολύ σοβαρού τραυματισμού σε κάποιον επιβάτη του συγκεκριμένο μαζικού μέσου μεταφοράς!


Παράλληλα όμως εν τω μεταξύ όταν τους ζητάς έστω και ευγενικά στην αρχή να κάτσουν λίγο πιο πέρα για να περάσεις για βγεις ή να μπεις στο λεωφορείο, τότε αυτοί γυρνάνε και σε κοιτάζουν με ένα βλέμμα λοξό ως και άγριο σαν το βλέμμα της τίγρης ένα πράγμα και όχι μόνο δεν κουνιούνται ούτε εκατοστό από την θέση τους αλλά σε φτάνουν και στο σημείο να τσακωθείς μαζί τους όμως για να καταλήξουν τελικά στο να κάνουν όπως θα έπρεπε από την αρχή δηλαδή το αυτονόητο! Δηλαδή να μετακινήσουν τους εαυτούς τους(για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση λιγότερο κόσμια και παρεξηγηθούμε ☺️) δύο βήματα παραπέρα για να περάσεις σαν άνθρωπος και με ασφάλεια εσύ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που περιμένει μαζί σου να κατέβει ή ανέβει από το λεωφορείο.


Τελικά το αποτέλεσμα είναι ότι εσύ καταλήγεις τελικά να τσακωθείς και να χαλάσεις την ζαχαρένια σου για να κάνουν αυτά τα γαϊδούρια τελικώς το αυτονόητο και εσύ καταλήγεις τελικά για μερικούς υπάνθρωπους όμως που ζούνε μαζί μας σε αυτήν την κοινωνία να χαλάς τα νεύρα σου και να κυκλοφορείς μέσα στην τσαντίλα παντού!


Και για να μην νομίζουμε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στα αστικά λεωφορεία αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτά δυστυχώς για όλους εμάς τους λογικούς γίνονται ακόμα και στο Μετρό.

15 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page