google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έντονη δυσοσμία έπνιξε τον Αργολικό Κόλπο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έντονη δυσοσμία έπνιξε τον Αργολικό Κόλπο


Έντονη δυσοσμία έπνιξε τον Αργολικό Κόλπο τις προηγούμενες ημέρες αφού το απόβλητα των χυμοποιείων βγαίνουν στην θάλασσα μέσω του χαλασμένου βιολογικού καθαρισμού ο οποίος ανήκει στον Δήμο Άργους - Μυκηνών, ο οποίος όμως τόσα πολλά χρόνια που υπάρχει το πρόβλημα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου να τον φτιάξει.



Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι και οι φωτογραφίες των Αργολικών Ειδήσεων από την συγκεκριμένη περιοχή που αναδεικνύουν την θαλάσσια ρύπανση σε ένα τόσο πολύ σοβαρό και μείζον θέμα με το οποίο τόσα χρόνια καμία δημοτική αλλά και καμία περιφερειακή αρχή δεν έχει ασχοληθεί για να το επιλύσει.








Η έντονη αυτή δυσοσμία που προέκυψε από την θαλάσσια ρύπανση στον Αργολικό Κόλπο το πρωί της Παρασκευής της 5ης Φεβρουαρίου προκάλεσε την έντονη ανησυχία στο λιμενικό του Ναυπλίου το οποίο όμως έσπευσε επί τόπου για διενέργεια ερευνών στην περιοχή.


Αργά το απόγευμα άνδρες του Λιμενικού τοποθέτησαν πλωτό φράγμα στο σημείο για να περιορίσουν την ρύπανση ενώ ενημερώθηκε υπηρεσιακά και ο εισαγγελέας.



Όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την υπερφόρτωση του βιολογικού από τα ακατέργαστα λύματα των χυμοποιείων, καθώς και στο παρελθόν έχει συμβεί αντίστοιχο φαινόμενο.


Το πρωί τις εγκαταστάσεις του βιολογικού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών όπου δήλωσε πως η ΔΕΥΑΡΜ που ειναι διαχειριστής του βιολογικού θα λάβει δείγματα και θα αποταθεί στον εισαγγελέα για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση και να πληρώσουν οι υπαίτιοι.



Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page