google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αισχροκέρδεια ακόμα και στα πανηγύρια
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αισχροκέρδεια ακόμα και στα πανηγύρια

Όπως το λέει και ο τίτλος ή ακόμα καλύτερα όπως το αποδεικνύει η φωτογραφία, η αισχροκέρδεια χτύπησε ακόμα και στα πανηγύρια.

Όπως λοιπόν βλέπετε και στην φωτογραφία σε πανηγύρι το οποίο διοργάνωσε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα στον χώρο του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας, που βρίσκεται λίγο έξω από το Ναύπλιο, η είσοδος είχε κόστος 5€, καθώς επίσης στο πανηγύρι ως είθισται υπήρχε και ένας μεγάλος σχετικά αριθμός από χορηγούς.

Που τι σημαίνει αυτό; Μα πολύ απλά ότι οι χορηγοί ως συνήθως είναι αυτοί που ακουμπούν κάποια χρήματα σε μία εκδήλωση προκειμένου να διαφημιστούν. Βέβαια εδώ κάποιοι αντί για χρήματα προσέφεραν κάποια δώρα στην λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο πανηγύρι χωρίς όμως μέχρι στιγμής να μπορούμε να γνωρίζουμε το κόστος του λαχνού.

Μία άλλη πηγή εσόδων στο πανηγύρι ήταν φυσικά και οι μπύρες, όπου το κόστος της μίας μπύρας έφτανε τα 5€, ενώ παράλληλα το μπουκάλια της μπύρας ήταν γυάλινα και σε όγκο δεν ξεπερνούσαν τα 330 ml, μιλάμε δηλαδή για πολύ μεγάλη ακρίβεια όταν το ίδιο μπουκάλι πωλείται στα supermarket στην τιμή περίπου του 1,35€! Δηλαδή πρόκειται για τρελή αισχροκέρδεια με δικαιολογία όμως ότι πωλούσαν την μπύρα σε γυάλινο μπουκάλι το οποίο είναι πιο ακριβό.

Ο καθένας μας λοιπόν ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το αν πρέπει να ακουμπήσει τόσα λεφτά σε ένα πανηγύρι για να πιει πανάκριβα μία μπύρα, σημειώστε ότι η ίδια μπύρα δεν πωλείται τόσο ακριβά ούτε στα μπαρ και στις καφετέριες στο κέντρο του Ναυπλίου όπου η συγκεκριμένη μπύρα στο ίδιο ακριβώς μπουκάλι κοστίζει 3,50€ δηλαδή μόλις 1,50€ λιγότερα και ακούς μέσα στην πόλη του Ναυπλίου σοβαρή και ποιοτική μουσική αντί για την κακόγουστη μουσική του πανηγυριού!

Αξίζει επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι από την ηχορύπανση του πανηγυριού υπήρξαν και αρκετές ενοχλήσεις πολιτών που κατοικούν κοντά στον χώρο του πανηγυριού και είχαν πρόβλημα με την δυνατή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page