google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Συναγερμός σήμανε στην Ναύπακτο όταν 68χρονος αθλητής έπεσε σε χαράδρα ύψους 70 μέτρων!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Συναγερμός σήμανε στην Ναύπακτο όταν 68χρονος αθλητής έπεσε σε χαράδρα ύψους 70 μέτρων!


Συναγερμός σήμανε στην Ναύπακτο σήμερα το μεσημέρι όταν κατά την διάρκεια της συμμετοχής του 68χρονου αθλητή στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας, ο ίδιος έπεσε σε χαράδρα ύψους 70 μέτρων και έτσι σήμανε συναγερμό στην ΕΜΑΚ, για τον εντοπισμό του και την διάσωσή του.


Όταν στην γραμμή του τερματισμού δεν φάνηκε ποτέ να την περνά ο 68χρονος αθλητής, τότε σήμανε συναγερμό για την ανεύρεσή του αφού με την απουσία του από τον τερματισμό του αγώνα, όλη βρέθηκαν σε δεινή θέση, αφού ανησύχησαν με την απουσία του 68χρονυο αθλητή και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το pelop.gr, έγινε αμέσως κινητοποίηση της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας η οποία αποτελούμενη από 6 διασώστες, αναχώρησε άμεσα από την Πάτρα για αν συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην διάσωση του αθλητή.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει αυτήν την στιγμή το nafpaktianews.gr ο 68χρονος αθλητής έχει εντοπιστεί αλλά δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής σχετικά για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

6 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page