google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Θαλάσσια ρύπανση εντοπίστηκε στα αλιευτικό καταφύγιο των Νέων Μουδανιών
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Θαλάσσια ρύπανση εντοπίστηκε στα αλιευτικό καταφύγιο των Νέων Μουδανιών

thalasiarypanshneamoudania

Θαλάσσια ρύπανση εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από άνδρες του λιμενικού σώματος στο αλιευτικό καταφύγιο των Νέων Μουδανιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ρύπανση που εντοπίστηκε στον συγκεκριμένο θαλάσσιο χώρο προέρχεται από διαρροή πετρελαιοειδών μιγμάτων σε έκταση πενήντα μέτρων από άγνωστη όμως μέχρι στιγμής αιτία.

Έγκαιρα οι άνδρες του λιμενικού σώματος τοποθέτησαν απορροφητικές πετσέτες με οδηγία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νέας Προποντίδας και υπήρξαν άμεσα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Το λιμενικό σώμα έχει ξεκινήσει έρευνα και προανάκριση προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια της θαλάσσιας ρύπανσης στο αλιευτικό καταφύγιο στα Νέα Μουδανιά.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page