google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Θολότητα στο νερό σε Άργος και Ναύπλιο μετά τις πλημμύρες
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Θολότητα στο νερό σε Άργος και Ναύπλιο μετά τις πλημμύρες

laspi-vrises (2)

Πρόβλημα σοβαρό αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Άργους και του Ναυπλίου εξαιτίας της θολότητας του νερού μετά τις πλημμύρες του περασμένου σαββατοκύριακου.

Φαίνεται πως στην πηγή της Λέρνης λόγω κάποιου παράπλευρου ποταμιού που υπερχείλισε , υπάρχουν πιθανώς λάσπες με αποτέλεσμα την ακαταλληλότητα του νερού για κατανάλωση αλλά και πώση.

laspi-vrises (1)
laspi-vrises (3)

Ουρές έχουν σχηματιστεί στα super market από όλους όσους σπεύδουν να αγοράσουν εμφιαλωμένο νερό με τις τοπικές υπηρεσίες ύδρευσης να εξακολουθούν να κάνουν λόγο για την ακαταλληλότητα του νερού χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε το νερό θα είναι και πάλι κατάλληλο για κατανάλωση και πώση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων για τον καθαρισμό του νερού, το πρόβλημα παραμένει χωρίς να γνωρίζει κανείς πότε είναι πιθανό να λυθεί.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page