google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μετά από 1208 ημέρες, η Apple αναβαθμίζει το Mac Pro και υπόσχεται αρθρωτό σχεδιασμό και νέα οθόνη τ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μετά από 1208 ημέρες, η Apple αναβαθμίζει το Mac Pro και υπόσχεται αρθρωτό σχεδιασμό και νέα οθόνη τ

597af7c6c83ec2012c9876a55891d310

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Apple τα τελευταία χρόνια έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην αναβάθμιση των iOS συσκευών της, παραμελώντας τις Mac σειρές μοντέλων, μια τακτική που δείχνει να αλλάζει με βάση τις σημερινές ανακοινώσεις.


Έτσι μετά την ανανέωση της σειράς MacBook Pro, η Apple ανακοίνωσε σήμερα μια αναβάθμιση χαρακτηριστικών στον κορυφαίο της υπολογιστή, το Mac Pro, αναβάθμιση που έρχεται μετά από περίπου 3.5 χρόνια (Δεκέμβριος 2013), χωρίς όμως αυτό να αποτελεί τη σημαντική είδηση της ημέρας. Αρχικά σε ότι αφορά το νέο Mac Pro, αυτό διατηρεί την τιμή των $2999 έχοντας πλέον 6πύρηνο Xeon επεξεργαστή και διπλή FirePro D500 GPU. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς κοστίζει $3999 και διαθέτει 8πύρηνο επεξεργαστή και διπλή κάρτα γραφικών FirePro D700. Εντύπωση κάνει η απουσία θυρών USB Type-C και Thunderbolt 3 για σύνδεση με τις νέες οθόνες της LG με 4K και 5K ανάλυση τις οποίες προωθεί η εταιρεία.

Με συνέντευξη σε επιλεγμένα μέσα και δημοσιογράφους, η Apple θέλει να κάνει σαφές ότι έχει στα πλάνα της μια νέα αναβάθμιση του Mac Pro η οποία αργεί όμως αφού θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Παραδεχόμενη ότι ο σχεδιασμός του Mac Pro δεν κατάφερε να «κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών» αφού δεν επέτρεπε κάποια αναβάθμιση, η Apple ετοιμάζει κάτι καινούριο για το 2018 που θα διαφέρει ριζικά στο εσωτερικό αφού μετά από πολύ καιρό, η εταιρεία θα επιστρέψει στον αρθρωτό σχεδιασμό. Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να προχωρούν σε αναβαθμίσεις του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν νέο σύστημα.

macpro

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παραδοχή της Apple ότι το ίδιο διάστημα με την κυκλοφορία του Mac Pro το 2018, θα επιστρέψει ξανά στην κατασκευή οθονών, παρουσιάζοντας ένα Pro μοντέλο που όπως φανερώνει και η ονομασία του, θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες.

Το δημοφιλές iMac, η All in One λύση της Apple, θα δεχτεί αναβάθμιση και μάλιστα αργότερα μέσα στη χρονιά. Με βάση χρηστών 100 εκατομμυρίων, η εταιρεία αναφέρει ότι πολλοί επαγγελματίες επιλέγουν το iMac εξαιτίας των πιο συχνών αναβαθμίσεων. Σε ερώτηση για τη σειρά υπολογιστών Mac Mini, τα στελέχη της Apple δεν είχαν κάποια σχετική ανακοίνωση αφού οι σημερινές ανακοινώσεις αφορούν περισσότερο τους επαγγελματίες, διαβεβαιώνοντας όμως την ίδια στιγμή ότι «παραμένει ένα σημαντικό προϊόν για την εταιρεία»

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page