google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Νέο τροχαίο στη διασταύρωση –καρμανιόλα Αριστομένους και Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Καλαμάτας!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Νέο τροχαίο στη διασταύρωση –καρμανιόλα Αριστομένους και Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Καλαμάτας!

troxaio3-700x430

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες μετά την σύγκρουση ενός ΙΧ με μηχανάκι στην συμβολή των οδών Αριστομένους και Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Καλαμάτας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ενώ στο αυτοκίνητο προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές αλλά όχι μεγάλες.

Φαίνεται πως πρόκειται για δρόμο κυριολεκτικά καρμανιόλα αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει εκεί κάποιο τροχαίο ατύχημα καθώς επίσης οι αρμόδιοι δεν έχουν πάρει όπως φαίνεται τα απαραίτητα ρυθμιστικά μέτρα κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνά τέτοια ατυχήματα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page