google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Παραπλανητικό μήνυμα στα ενδότερα του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Παραπλανητικό μήνυμα στα ενδότερα του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

Παραπλανητικό μήνυμα στα εισερχόμενα των χρηστών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Για παραπλανητικό μήνυμα στα εισερχόμενα των εκπαιδευτικών που είναι χρήστες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου κάνει λόγο η διαχείριση του sch.gr ενημερώνοντας τους χρήστες ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανοίξουν το μήνυμα με Θέμα «Επιβεβαιώστε το γραμματοκιβώτιό σας», διότι όπως λέει το ίδιο το σχολικό δίκτυο πρόκειται για email ψαρέματος.

Πρόκειται για ένα email το οποίο καλεί τους χρήστες του σχολικού δικτύου να συμπληρώσουν μία φόρμα μέσω της οποίας υποτίθεται ότι επαληθεύουν τους λογαριασμούς τους. Η φόρμα αυτή σύμφωνα με την έγκαιρη και έγκυρη προειδοποίηση του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου δεν ανήκει στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και οι διαχειριστές καλούν τους χρήστες να μην την συμπληρώσουν.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page