google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Προσοχή: Phishing email, που ζητάει στοιχεία πελατών της εθνικής τράπεζας
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Προσοχή: Phishing email, που ζητάει στοιχεία πελατών της εθνικής τράπεζας


Αναγνώστης μας έστειλε το παραπάνω screenshot, από ένα phising email με τα χρώματα της εθνικής τράπεζας, με το οποίο ενημερώνεται ο παραλήπτης ότι η κάρτα του έχει μπλοκαριστεί και πρέπει να ακολουθήσει κάποια συγκεκριμένα βήματα, προκειμένου να την ξεμπλοκάρει και να την επαναφέρει στην σωστή της λειτουργία.


Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να κλέψει έτσι με τον πιο απλό τρόπο ο οποιοσδήποτε επιτήδειος τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, και να μας κλέψει τα χρήματά μας!


Ο αναγνώστης μας μας έχει ήδη ενημερώσει και εμάς ότι μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία του με την τράπεζα του συνέστησαν να τους προωθήσει το συγκεκριμένο email σε μία συγκεκριμένη διεύθυνση email της εθνικής τράπεζας και μετά να το διαγράψει ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να το πατήσει κατά λάθος και να του κλέψουν οι επιτήδειοι τα στοιχεία του!


Το συγκεκριμένο email φαίνεται ότι έχει σταλθεί από την διεύθυνση nbg@mqcmacau.com, η οποία θυμίζει μία από τις γνωστές μας ως προσωρινές διευθύνσεις email, για τις οποίες έχουμε γράψει και έχουμε κάνει λόγο στο παρελθόν.

41 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page