google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Συνέχιζονται οι αποκλεισμοί μελών στα forums.
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Συνέχιζονται οι αποκλεισμοί μελών στα forums.

imageproxy.php

Και το όργιο των αποκλεισμών συνεχίζεται. Νωρίτερα με απόκλεισαν για 5 μήνες από το TheLab.gr με την αιτιολογία της συνεχούς διαφήμισης και της off topic θεματολογίας μου όταν μέσα στο συγκεκριμένο φορουμ άνοιξα νέα συζήτηση για το θέμα που έχει αναστατώσει την διαδικτυακή κοινότητα, δηλαδή, τον άδικο αποκλεισμό χρήστη από το e-steki.gr  και με κατηγόρησαν και εκεί για προσπάθεια έμεσης διαφήμισης και προκαλούσαν συνέχεια με τα λεγομενά τους και έγιναν κάποια στιγμή τόσο ειρωνικοί όπου πλέον η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε.

Θα σας πως με δύο λόγια το τι ακριβώς συνέβη εκεί σήμερα το απόγευμα.

Πρώτα από όλα η επίθεση της διαχειρίστριας Karmen1983 για το θέμα της διαφήμισης και της προώθησης εδεικότερα μέσω της υπογραφής του κάθε χρήστη και η απάντησή της ήταν φυσικά πολύ προκλητική.

Στην συνέχεια αφού της δόθηκε η καταλλήλη απάντηση ότι δηλαδή δεν μπορεί αυτή να κρίνει το τι θα αναγράφεται στην υπογραφή του κάθε μέλους, ενημερώθηκε για την σε βάρος της καταγγελία στον ιδιοκτήτη του forum ο οποίος δυστυχώς είναι αδιάφορος και τονίστηκε ότι η συγκεκριμένη διαχειρίστρια ξέρει τι γίνεται και στα άλλα forums διότι έχει λογαριασμό με τα ίδια ακριβώς στοιχεία σε γνωστό forum πέραν του thelab.gr.

Η απάντηση ήταν απίστευτα προκλητική και συγκεκριμένα έλεγε αφού πρώτα είχε σκάσει από τα γέλια

“Κάντε like όσοι θέλετε να αποφασίσω εν θερμώ”.Αν είναι δυνατόν! ΔΕΝ Δίνεις ποτέ τέτοια απάντηση σε forum και ειδικά όταν δεν έχεις δίκιο.

Στην συνέχεια παραθέσαμε κάποιους από τους κανονισμούς του προαναφερθέντος forum προσπαθόντας να εξηγήσουμε γιατί δεν παραβιάσαμε κανέναν κανονισμό.

Τότε ο χρήστης kpetros που και στο παρελθόν μας έχει δημιουργήσει θέματα με την απρεπή συμπεριφορά του αλλά προφανώς ούτε και τότε οι διαχειριστές τον έβαλαν στην θέση του μας απάντησε:

” Το 4 και 5 ?  XD










Ρε φιλε η υπογραφη σου δεν ειναι λινκ στο τουιτερ ή το ινσταγκραμ σου . Μεσα στην σελιδα εχεις διαφορες αναρτησεις τεχνολογικου ενδιαφεροντως που ο καθενας μπορει να τα θεωρησει ως ανταγωνισμο”, όπου 4και 5 οι κανονισμοί που κατά τον συγκεκριμένο χρήστη εμείς παραβιάσαμε.

Του απαντάμε λοιπόν καταλλήλως λέγοντας του ότι “πρώτα κοίτα τις πηγές μας και μετά πες μας για ανταγωνισμό”. Από αυτόν δεν είχαμε άλλη απάντηση μετά απο αυτό. Φυσικά δεν τον αποστομώσαμε, ΄όχι! απλά παρενέβει άλλος administrator ονόματι astrolabos και απάντησε ακόμα πιο προκλητικά! Δείτε πως:

” αυτους.1-0. Την επόμενη που θα ασχοληθείς με κάτι που δεν αφορά τη θεματολογία του φόρουμ μας έχεις χαιρετίσει. Δεν θα παίξουμε τις κουμπάρες εδώ για κανέναν.” όπου “αυτους.1-0” οι κανονισμοί που σύμφωνα με τον διαχειριστή astrolabos παραβιάσαμε. Η ομιλία του τελείως προκλητική υβριστική, θα έλεγα και ειρωνική αλλά όλα αυτά δεν σταματούν εδώ.

Αφού εξηγήσαμε ότι προφανώς δεν παίζουμε τις κουμπάρες και ότι δεχτήκαμε ανευ λόγου επίθεση η διαχειρίστρια του forum karmen1983 επανέρχεται με μία ακόμα προκλητική απάντηση.










πριν 8 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

αυτους.1-0.

Την επόμενη που θα ασχοληθείς με κάτι που δεν αφορά τη θεματολογία του φόρουμ μας έχεις χαιρετίσει. Δεν θα παίξουμε τις κουμπάρες εδώ για κανέναν.

:(

Μου το χάλασες με το την επόμενη γμτ”

Καλά διαβάσατε, “της το χάλασε” που την εμπόδισε να μας μπαναρει ενώ τελικά μας  μπαναρε ο διαχειριστής astrolabos.

Και εδώ έρχεται το τέλος αυτής της τραγικής ιστορίας με την τελική απάντηση της διαχειρίστριας karmen1983 που ήταν η εξής:











πριν 8 ώρες, το μέλος shreder έγραψε:

Καλά εσύ δεν ντρέπεσαι καθόλου; Ποια νομίζεις ότι είσα κοπέλα μου περιορίσου επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή που θα σου πει τα λέμε σε έξι μήνες

:p

Αφήνουμε τα εικονίδια για να δείτε πόσο προκλητική είναι η συγκεκριμένη και πόσο προκλητική είναι η στάση του ιδιοκτήτη του forum που δεν έχει διαγράψει ακόμα τα προαναφερθέντα 3 μέλη για απρεπή,προσβλητική,ειρωνική,εκνευριστική και υβριστική συμπεριφορά απέναντι στα υπόλοιπα μέλη του forum.

Τι να πει κανείς τέτοια δημοκρατία επικρατεί στο συγκεκριμένο forum που δεν τολμάς να πεις κάτι και άμεσως σου επιτίθονται με μόνο σκοπό τελικά να κλείσει το thread.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για το θέμα αυτό στο forum μας αλλά αν θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς σε αυτήν κάνοντας και εσείς τα σχολία σας.

ΥΓ. Τα ονόματα των χρηστών τα παραθέτουμε αυτούσια ώστε να προστατέψουμε με κάθε τρόπο οποιονδήποτε βρεθεί αντιμέτωπος με τους χρήστες αυτούς σε οποιοδήποτε θέμα μέσα στο προαναφερόμενο forum και ελπίζουμε άμεσα σε αποκλεισμό τους παραδειγματικά ώς λύση του προβλήματος και προστασία των υπολοίπων μελών από αυτή την απαράδεκτη και δίχως κανένα όριο σεβασμού πια συμπεριφορά.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page