google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Υβριστική Επιθέση στο PostManiac Forum από άγνωστο χρήστη.Ενημέρωση:Το θέμα το συνέχισε ο χρήστης κα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Υβριστική Επιθέση στο PostManiac Forum από άγνωστο χρήστη.Ενημέρωση:Το θέμα το συνέχισε ο χρήστης κα

postmaniacbestbanner

Υβριστική επίθεση δέχτηκε το φορουμ μας χτες βράδυ και σήμερα το απογεύμα από κάποιον άγνωστο χρήστη ο οποίος και αποκλείστηκε άμεσα.Χρησιμοποίησε 5 διαφορετικά usernames τα οποία παραθέτουμε αμέσως τώρα.

Τα 5 διαφορετικά ονόματα του χρήστη στο φορουμ.

lalaland,lalalaland,lalalalaland,hihihi,haris

Δεν δίνουμε στην δημοσιότητα τα emails με τα οποία έκανε την έγγραφη ο χρήστης για ευνόητους λόγους αλλά οι περισσότερες διευθύνσεις email που χρησιμοποιήσε φαίνεται ότι παρέχονται από παρόχους διευθύνσεων email που τους δίνουν την δυνατότητα να παραμένουν ενεργές για μόλις δέκα λεπτά!

Ο χρήστης μιλούσε πολύ ειρωνικά προσβλητικά και υβριστικά απέναντι στο φορουμ με τις δημοσιεύσεις που έκανε στα διάφορα topics. Όλοι οι λογαριασμοί του αποκλείστικαν επί τόπου και επίσης έχουν μπλοκαριστέι και τα email και οι διευθύνσεις ip από τις οποίες συνδέθηκε ο χρήστης και που για ευνόητους λόγους δεν τις δημοσιεύουμε.

Όλες οι δημοσιεύσεις που έκανε ο χρήστης με τα διάφορα ονόματά του διαγράφτηκαν αμέσως για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα με το forum αλλά και με τους υπόλοιπους χρήστες του forum και της διαδικτυακής κοινότητας.

Σε προσωπικό μήνυμα που έστειλε ο χρήστης στον διαχειριστή του φορουμ είπε χαρακτηριστικά ότι είναι χρήστης του insomnia και του thelab.gr. Εμείς για αυτό τον λόγο ζητάμε από τους διαχειριστές αυτών των δύο forums να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα αυτό άμεσα και να αποκλειστεί ο χρήστης αυτός από όλα τα forums διότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνος και δείχνει μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για σχετικά έμπειρο χρήστη ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι διαχειριστές των forums που αναφέρθηκαν πιο πάνω μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση: postmaniacforum@gmail.com

Παρακαλώ στο email που θα στείλετε να γράφετε από ποιο forum είστε καθώς και το username σας εκεί απλά και μόνο για επιβεβαίωση ότι είστε ο διαχειριστής του forum.

Θα κρατάμε τους αναγνώστες μας ενήμερους για το θέμα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ενημέρωση:

Ο χρήστης που επιτέθηκε στο PostManiac Forum στις 25 και 26 του μήνα συνέχισε την επίθεση και στο φορουμ insomnia.gr βρίζοντας και προσβάλλοντας παράλληλα μέλος του PostManiac και του insomnia.gr.

Ο χρήστης με όνομα dumaz άνοιξε στις 26/2/2017 λογαριασμό στο insomnia.gr με σκοπό να βρίσει και να προσβάλει ενα μέλος που έχει γραφτεί και στο δικό μας φορουμ με σκοπό να συνεχίσει την χωρίς λόγο επίθεση αυτή και να δημιουργήσει θέμα και σε άλλα μελη του φορουμ.Πιστεύουμε οτι στο insomnia θα πράξει ο διαχειριστής τα απαραίτητα για να μην επαναληφθεί τέτοιο θέμα ούτε στο δικό του φορουμ όπως μέχρι στιγμής έκανε άλλωστε διαγράφοντας τα post του χρήστη dumaz και πολύ καλώς έπραξε κατά την γνώμη μας.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page