google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Λεχαινά – Έκλεισε Πατρών – Πύργου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Λεχαινά – Έκλεισε Πατρών – Πύργου

DROS1

Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών και του Erickson ήταν σωτήρια.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης από την θέση «Παλιά Καμίνια» κοντά στα Λεχαινά μακριά από κατοικημένη περιοχή, ξέσπασε φωτιά προφανώς από χωράφι με καλαμπόκι.

Η φωτιά επεκτάθηκε αμέσως με κατεύθυνση προς Αγίους Θεοδώρους αφού «καβάλησε» την ΕΟ. Η Τροχαία διέκοψε την κίνηση στην ΕΟ από τον κόμβο Λεχαινών με κατεύθυνση την Πάτρα και διοχέτευε την κυκλοφορία από την παλαιά ΕΟ από τον κόμβο προς Κουρτέσι.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα το Ericson που απογειώθηκε από την Ανδραβίδα πραγματοποίησε  τέσσερις ρίψεις  και η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Η κυκλοφορία στην ΕΟ αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Λεχαινά παραμένουν στο σημείο για τον φόβο αναζωπύρωσης.

DRO2
DROS1-696x358

Πηγή patrisnews.com

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page