google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Χωρίς νερό για ακόμη μία φορά η Γλύφα Στυλίδας! | Καμία ενέργεια αποκατάστασης του προβλήματος από τ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Χωρίς νερό για ακόμη μία φορά η Γλύφα Στυλίδας! | Καμία ενέργεια αποκατάστασης του προβλήματος από τ

diakopi_nerou

Για ακόμη μια φορά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο το χωρίο της Γλύφας που ανήκει στον Δήμο Στυλίδας μένει χωρίς νερό πιθανότατα εξαιτίας άλλης μίας βλάβης. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού το τελευταίο εξάμηνο είναι σύνηθες φαινόμενο οι διακοπές νερού που κρατούν από μία έως τρεις ημέρες.

Το πρόβλημα πάντως φαίνεται ότι παραμένει καθώς όπως φαίνεται σύμφωνα με τον Δήμο Στυλίδας υπάρχει κάποια προφανώς συνεχής βλάβη η οποία ναι μεν συνέχεια αποκαθίσταται αλλά το πρόβλημα παραμένει καθώς όπως όλα δείχνουν η αποκατάσταση της βλάβης φαίνεται να είναι μερική και όχι πλήρης με αποτέλεσμα φυσικά λόγο των συνεχών προβλημάτων να ταλαιπωρούνται αναίτια οι κάτοικοι του χωριού που δεν φταίνε σε τίποτα.

Σε επιστολή αναγνώστη που δημοσίευσε το lamiareport.gr χτες το πρωί αγανακτισμένος κάτοικος φαίνεται να ζητά μέχρι και την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να λυθεί επιτέλους αυτό το χρόνιο πλέον πρόβλημα που ο Δήμος Στυλίδας μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί ικανός να το λύσει.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του αναγνώστη στο lamiareport.gr και παρακολουθούμε με προσοχή τις εξελίξεις σε αυτό το  τόσο σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στο χωριό της Στυλίδας.

Η επιστολή του αναγνώστη:


«Το τελευταίο εξάμηνο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα των 10 – 15 ημερών οι κάτοικοι της Γλύφας ερχόμαστε αντιμέτωποι με την διακοπή της υδροδότησης που άλλοτε κρατά μία ημέρα και άλλοτε τρεις ολόκληρες ημέρες.

Ο Δήμος κάθε φορά μας λέει να κάνουμε υπομονή και η βλάβη θα αποκατασταθεί. Υπομονή κάνουμε η βλάβη αποκαθίσταται μέχρι να επανέλθει και να μας ταλαιπωρήσει ξανά.

Θέτουμε τα εξής ερωτήματα : 1. Μέχρι πότε έχει σκοπό ο Δήμος Στυλιδος να μας ταλαιπωρεί κατ’ αυτόν τον τρόπο; 2. Θα επιληφθεί κανείς επιτέλους επί του σοβαρού αυτού προβλήματος ή έχουν ρίξει όλη τους την σκέψη στις Περιφερειακές Εκλογές και μας έχουν παρατημένους στο έλεος; 3. Μήπως πρέπει κάποτε να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας, γιατί είμαστε χωριό και καταγγελίες επώνυμες δύσκολα γίνονται, και να αποδοθούν ευθύνες για τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που ζούμε κάθε τόσο στερούμενοι, επί μακρόν, του βασικού αγαθού του νερού;»

Αναγνώστης

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page